Prodat Zemědělský statek, Kenmare, Kerry, Irsko, Rowandale, Ballygriffin, Kenmare, Co. Kerry, Ireland

Prodat - Cod. 34855

  • Typologie: Zemědělský statek
  • Oblast: 6890 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

Rowandale farma
malé farmy ve velkolepé S.W. z Irska

Tato atraktivní farma s rozlohou 6,89 ha v blízkosti Kenmare, perlu z kruhu Kerry a jedné z nejoblíbenějších zastávek na divoké atlantské cestě, je nejdelší definovanou pobřežní cestou na světě.

Homestead se nachází pouhých 4,5 km od centra Kenmare a je zastrčený v klidném podkroví uprostřed krajiny. Rowandale Farm nabízí jedinečnou příležitost podnikat v krásné části jihozápadního Kerry, být zahradníkem a udržovat koně, dobytek nebo ovce.
Nabídka pro tuto nemovitost začíná na 338.000 €.

Příjezd vede nejprve k krásnému domu, který byl láskyplně postaven a udržován od roku 1999. Má 2 ložnice s podkrovním pokojem a celkem 90 m². Extenzivní obývací pokoj z roku 2007 s nádhernými okny, které dominují úplně jižnímu pohledu na okolní krajinu a hory. Dům je na obou stranách chráněn 1.25 ha zralého lesního porostu ze smrku a smíšeného dřeva, které se používají k prodeji vánočních stromků po celá léta a sklizeň dřeva na kamna. Dům je plně vybaven podlahovým vytápěním, které je ohříváno trubkami na sluneční energii se záložním olejovým hořákem.

Dále je zde velká 56 m² plně zateplená a vybavená dílna a kancelářská budova. Tato dílna se v současné době používá k výrobě 8000 ručně vyrobených přírodních kosmetických krémů od společnosti Lanolia.ie ročně s bylinnými výtažky z bylin pěstovaných v zahradách. Předvádějí se, jak dobře zde může prospět malá usedlost.



Na farmě je také velká zeleninová zahrada o rozloze 0,5 ha, 30 trvalých vyvýšených lůžek a 15 let biologická a biologická rozmanitost. Má polytunel 12 m o 5 m,
16 m Venlo skleník s jedním rozpětím, izolační sušicí nádobu a skladovací kontejner s mezery mezi nimi. Mobilní dům / chatka o rozloze 49 m² nabízí ubytování nebo pracovní prostor vedle zahrad, ideální pro ubytování WWOOFer nebo pro zahradní prodejnu pro místní komunitu.

Tato farma je také vybudována pro milovníky koní, kompletní se stájími, uzavřeným manévrem 22 m 30 m, nově zrekonstruované a zaseté a oplocené pole o velikosti 1,68 ha obklopené přírodními lesy. Tam je také pastva vrcholů, který je vhodný pro více odolné plemena pony, kozy nebo ovce.

Objekt dostane svou vodu z přírodního pramene, který je sdílen se současnými majiteli, zahrady a skleníky mají své vlastní oddělené přírodní zásobování vodou z horského potoka.

Za 338 000 EUR Rowandale Farm nabízí jedinečnou příležitost pracovat a žít v krásné části Jižní Kerry, být soběstačný a udržovat koně nebo dobytek.

Celková rozloha: 6,89km2.
Dům: 90m2, 4 pokoje, 1 koupelna / wc.
Workshop: 56 m2, kompletní s kancelářským, skladovacím a výrobním prostorem.
Paardenarena a stáje: 670m², se 2 stáje
Zemědělství a zahrady: 0,5 ha (5000 m²)
Mobilní dům: 49m²
Polytunnel: 60 m²
Venkovský skleník: 16m dlouhé jednostranné sklo
Kontejnery: 50m² časy 2
Pásové plochy: 1,68 ha (1,68 km²)
Smíšený les: 1,25 ha (1,25 km²)

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB