Prodat Domek, Gort, Galway, Irsko, Wren's Nest, Shanaglish

Prodat - Cod. 40066

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 120 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 1

Nabídky jsou zvány na tuto skutečně jedinečnou nemovitost na klidném, soukromém místě v jižní Galway, míle od hranic Clare, poblíž Burren, Ocean a Wild Atlantic Way a přesto v krátké vzdálenosti od dálnice spojující Limerick, Ennis, Shannon, Galway a v tom případě - Dublin!

Tento ECO dům, který má být dokončen v létě 2020, se skládá z 2 ložnic a otevřené kuchyně - rodinný pokoj spolu s koupelnou a podkrovím s plánovaným dodatečným rozšířením, které může buď ubytovat další 2 ložnice, nebo velmi velký obývací pokoj s technickou místností a druhou koupelnou v závislosti na preferencích kupujícího, nebo by bylo ideální jako velká víceúčelová zimní zahrada jako výhled na okolí je nejúžasnější!

Byl postaven jako potenciální domov pro odchod do důchodu pro profesionální pár, ale může sloužit stejně jako založení rodiny nebo jako rekreační dům. Tento dům přichází s velmi soukromou 0,8 akrovou zralou zahradou, která se skládá z velmi vzácných a velkolepých, pomalu rostoucích stromů a nabízí fascinující a dostatek prostoru pro celou rodinu na hraní a práci. Je zde skvělá příležitost stát se soběstačným a pěstovat si vlastní jídlo atd. S poskytnutím rady.

Dům je postaven na nejvyšším standardu a pouze ty nejlepší materiály jsou používány a navrženy a postaveny odborníkem na udržitelnou výstavbu pro vlastní použití, takže se tam neřezávají žádné rohy! Vlastní dobře a nikdy nedostatek vody, nová čistírna biologických cyklů a dům mají být vytápěny vzduchem na vodu a mají větrání s rekuperací tepla pro zdravý život bez účtů! Prodávající dokončí práce (za cenu !! !) a umožňuje konečný dotek dokončení dokončený výběrem nového majitele po zaplacení vkladu, takže ideální scénář pro každého, kdo chce vystoupit z RAT-RACE a usadit se v pozitivním prostředí a žít namísto honění vlastních ocasů!

Prosím, zprávy pomocí systému zde nebo text nebo co je aplikace, nemůže přijímat hovory atm. ale jste vítáni na e-mail a já reaguji poměrně rychle!
NENECHÁVEJTE TENTO NEJVYŠŠÍ PŘÍLEŽITOST, KDYŽ VÁM PASS !!!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB